sunnuntai 26. maaliskuuta 2017

Leticia-kuoro 28.5.2017

Eli Suomi 100 teema on ollu nyt aika kauankin trendissä, koska noh suomihan täyttää 100 vuotta joten en ihmettelisi että miksi ei olisi. 

No niin ja siiten asiaan! eli Leticia kuoro joka on Salolaisen Kemppaisen Saaran tekemä kuoro. Tämä kuoro esittää vanhoja koululauluja, ja heitä on noin 400 henkilöä. Luulimme aluksi että, teemme siihen kuoro projektiin vain pelkästään powerpoint dia esityksen, jossa on pelkkiä valokuvia taustalla. 

MUTTA! saimme kuulla että tähän projektiin tulee jotakin muuta, esim visualistien pitäisi tehdä sinne joku juhlavan ja visualistisen näköisen ilmeen sinne. johon siis pitäisi saada 8 metriseen lavaalle jotakin hienoja kortisteita ja Powerpoint sanat ja  plus kuvat, somemarkkinointi, mainokset, sekä salin järjestely yms. 

Budjektista ei ole mtn hajua, joten se saadaan tietää myöhemmin mutta varmaan ei tule olemaan mitään 50 tonnin pintaan kuitenkaan tho. 

Tässä on kuitenkin pieni juju myös mukana, koska tapahtuma on 28.5.2017 niin me visut päästään kesälomalle jo paljon aikaisemmin eli 19.5 (jos meni oikein)
Eli jotkut jotka valittiin tossa tällä viikolla joutuu menemään tekeemään sitä, mutta saavat siitä kuitenkin rahaa, eli ei ihan ilmaista työtä kuitenkaan. (:
Tämä kyseinen projoekti tehdään vähäsen myöhemmällä aikataululla koska meillä on menossa yksi tärkeempi samaan aikaan olevista projekteista. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti